BOBBEJAAN UPDATES

Muzikant, Auteur, Componist, Zanger en Entertainer, Stichter en bezieler van Bobbejaanland

Op 9 juni 2018 organiseerde de Bobbejaan Legacy met de gemeente Kasterlee de achtste Bobbejaan Memorial in Lichtaart. De geschenkbox bevat een USB-stick en een boekje met exclusieve live-opnames en foto’s van de herdenking, uitleg over de kunstwerken op het Bobbejaan Schoepenplein en dierbare herinneringen aan Bobbejaan en Josée.

Je krijgt een inkijk in het rijke privéarchief met foto’s en waardevolle documenten van de familie Schoepen. Elk exemplaar is individueel genummerd.
PRIJS : 49 € (gratis geleverd in België)

PERSINFO:
Voor verhalen, beelden en interviews over de Bobbejaan Memorial Box contacteer je Elke Vandersypen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij helpt je graag verder.


HOE BESTELLEN?: 
Vul onderstaand formulier in
Schrijf het totaal bedrag (aantal x 49€) over op:
Skice Development II
BE83 3631 2407 9915 -  BIC BBRUBEBB
Mededeling: "Bobbejaan Memorail box" + naam die je invult op bestelformulier hieronder.

Contact Us
Vul onderstaand formulier in om de exclusieve Bobbejaan Memorial Box te bestellen.
Gelieve hier je naam & familienaam in te vullen
Vul hier je straat + huisnummer in.
Vul hier je postcode + gemeente in
Vul hier je telefoonnummer in.
Please enter your email!
Gelieve hier het aantal dat je wilt bestellen in te vullen.
Bobbejaan Schoepen is bij het brede publiek gekend als de oprichter van ‘Bobbejaanland’. Samen met zijn echtgenote Josée bouwde hij het familiepark uit tot een internationale trekpleister. Maar Schoepen was ook muzikant, auteur-componist, zanger...Op 9 juni vindt op het plein aan de Bibliotheek en het Ontmoetingscentrum van Lichtaart de 8ste Bobbejaan Memorial plaats. Dit jaar wordt de Memorial gecombineerd met een inhulding van een kunstwerk ter ere van Bobbejaan. Het programma vindt u...