BOBBEJAAN UPDATES

Muzikant, Auteur, Componist, Zanger en Entertainer, Stichter en bezieler van Bobbejaanland

‘Ode aan Bobbejaan’ bracht enkele jaren geleden 50 concerten in 49 uitverkochte zalen met 48 staande ovaties.

10 jaar na het overlijden van Bobbejaan Schoepen slaan ditmaal Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue (Yevgueni) de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven.

Bobbejaan was onze eerste vedette en hij heeft een indrukwekkende muzikale erfenis nagelaten met gekende liedjes en met verrassende pareltjes. Die songs verdienen meer dan ooit om terug voor het voetlicht gebracht te worden.


Guido Belcanto is deels opgegroeid met Bobbejaans muziek. In zijn eigen werk is de link naar die traditie nog altijd hoorbaar.
Isabelle A groeide uit van een tieneridool tot een veelzijdige artieste.
Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, werkt al ruim 15 jaar aan een zeer persoonlijke invulling van chanson, kleinkunst en poprock.
Ook al zijn Isabelle en Klaas van een jongere generatie, ze voelen nog een sterke band met het repertoire van Bobbejaan.

Het wonderbaarlijke orkest ‘The Bobbejaan All Stars’ begeleidt de zangers. Samen zorgen ze zonder enige twijfel voor een warme en onvergetelijke avond.

Isabelle A: zang
Guido Belcanto: zang, gitaar, mondharmonica
Klaas Delrue: zang, gitaar

The Bobbejaan All Stars:
Dominique Vantomme: orgel, piano, chef d’Orchestre
Sjang Coenen: bas, beatboxen
Karel de Backer: drums, percussive
Jo Mahieu: gitaar, banjo en vele snaarinstrumenten
Firmin Michiels: gitaar, ukulele, mandoline

Speeldata vind je binnenkort hier en op garifuna.be!

In Lichtaart is het Bobbejaan Schoepenplein officieel ingehuldigd. Op het plein voor de bibliotheek zijn ook twee kunstwerken onthuld. Die brengen hulde aan zanger en pretparkoprichter Bobbejaan Schoepen. De erkenning komt acht jaar na zijn...