BOBBEJAAN UPDATES

Muzikant, Auteur, Componist, Zanger en Entertainer, Stichter en bezieler van Bobbejaanland

Technische Fiche

  • geen info

Beschrijving

Bobbejaanland is meer dan shows en attracties alleen. In Bobbejaanland kon je tussen de avontuurlijke belevenissen op achtbanen en wildwaterbanen door, ook even tot rust komen met een lekkere maaltijd of met een hapje en een drankje. In Bobbejaanland had je een ruim aanbod aan snacks, maaltijden en dranken in één van de talrijke cateringpunten. Wij sommen ze hier even voor u op, ook al is de lijst nog lang niet compleet….

In 2004 waren er maar liefst 26 horecazaken in het park. We sommen ze even op: De Galerij; Vestiaire en Snoep, Mac Bob, IJskiosk Looping, Ice Cream Palace, Bobby Snacks (aan El Rio), Indiana Bar (Kinderland), Snoepwagen (Kinderland), Fruitbar (Kinderland), Chuck Wagon Hot Dog, Coca Cola-Wagen (Fly Away), De Koperen Rail, Cafetaria, Parasolleke, Saloon, Santa Fé, Hall 2000, Bistro (theater), La Cantina Mexico Plaza, Texas Station/Barbecue , Wafelsalon, Pommes Frites, Paviljoen, Wilde Rivier en dan vergeten we nog alle mobiele verkoopwagens. Deze werden allemaal door externe bedrijven uitgebaat, waaronder Recream, Kindleb Bernd en Seni Snacks.

Op 9 juni 2018 organiseerde de Bobbejaan Legacy met de gemeente Kasterlee de achtste Bobbejaan Memorial in Lichtaart. De geschenkbox bevat een USB-stick en een boekje met exclusieve live-opnames en foto’s van de herdenking, uitleg over de...