BOBBEJAAN UPDATES

Muzikant, Auteur, Componist, Zanger en Entertainer, Stichter en bezieler van Bobbejaanland

Technische Fiche

  • geen info

Beschrijving

Bobbejaanland is meer dan shows en attracties alleen. In Bobbejaanland kon je tussen de avontuurlijke belevenissen op achtbanen en wildwaterbanen door, ook even tot rust komen met een lekkere maaltijd of met een hapje en een drankje. In Bobbejaanland had je een ruim aanbod aan snacks, maaltijden en dranken in één van de talrijke cateringpunten. Wij sommen ze hier even voor u op, ook al is de lijst nog lang niet compleet….

In 2004 waren er maar liefst 26 horecazaken in het park. We sommen ze even op: De Galerij; Vestiaire en Snoep, Mac Bob, IJskiosk Looping, Ice Cream Palace, Bobby Snacks (aan El Rio), Indiana Bar (Kinderland), Snoepwagen (Kinderland), Fruitbar (Kinderland), Chuck Wagon Hot Dog, Coca Cola-Wagen (Fly Away), De Koperen Rail, Cafetaria, Parasolleke, Saloon, Santa Fé, Hall 2000, Bistro (theater), La Cantina Mexico Plaza, Texas Station/Barbecue , Wafelsalon, Pommes Frites, Paviljoen, Wilde Rivier en dan vergeten we nog alle mobiele verkoopwagens. Deze werden allemaal door externe bedrijven uitgebaat, waaronder Recream, Kindleb Bernd en Seni Snacks.

Bobbejaan Schoepen is bij het brede publiek gekend als de oprichter van ‘Bobbejaanland’. Samen met zijn echtgenote Josée bouwde hij het familiepark uit tot een internationale trekpleister. Maar Schoepen was ook muzikant, auteur-componist, zanger...Op 9 juni vindt op het plein aan de Bibliotheek en het Ontmoetingscentrum van Lichtaart de 8ste Bobbejaan Memorial plaats. Dit jaar wordt de Memorial gecombineerd met een inhulding van een kunstwerk ter ere van Bobbejaan. Het programma vindt u...