BOBBEJAAN UPDATES

Muzikant, Auteur, Componist, Zanger en Entertainer, Stichter en bezieler van Bobbejaanland

Technische Fiche

  • Status: verwijderd
  • Opening: onbekend
  • Fabrikant: Heimo

Beschrijving

“De Elektronische Poppenshow” was een geprogrammeerde country-voorstelling van twintig minuten waarin de artiesten van het theater (ook Bobbejaan Schoepen zelf) als mechanisch werkende poppen een medley-repertoire brachten. Deze attractie bevond zich in het cowboydorp van Bobbejaanland, meer bepaald in de Saloon. Het was één van de eerste indoor attracties die afgestemd waren op het Belgische weertype.

Wist je trouwens dat de de pop achter de toog van de Saloon uit het Poppentheater, later werd hergebruikt als “lerares” in het schoolgebouwtje in cowboydorp?

Bobbejaan Schoepen is bij het brede publiek gekend als de oprichter van ‘Bobbejaanland’. Samen met zijn echtgenote Josée bouwde hij het familiepark uit tot een internationale trekpleister. Maar Schoepen was ook muzikant, auteur-componist, zanger...Op 9 juni vindt op het plein aan de Bibliotheek en het Ontmoetingscentrum van Lichtaart de 8ste Bobbejaan Memorial plaats. Dit jaar wordt de Memorial gecombineerd met een inhulding van een kunstwerk ter ere van Bobbejaan. Het programma vindt u...