BOBBEJAAN UPDATES

Muzikant, Auteur, Componist, Zanger en Entertainer, Stichter en bezieler van Bobbejaanland

Technische Fiche

  • Status: Verwijderd (2002)
  • Opening: 1982
  • Fabrikant: Metallbau Emmeln

Beschrijving

Hoor de paardjes hinniken. Ze wachten tot je op hun rug kruipt en het traject door het stukje natuur aflegt. Kleine details zoals het Bobbejaanland-brandmerk, echte lederen teugels, echte cowboyzadels en echte hoefijzers maken deze paardjesbaan uniek.

De eerste paardjesbaan van Bobbejaanland bevond zich naast de Hall 2000, waarvan je momenteel nog de restanten kan zien. In 2002 werd deze baan afgebroken en werd er een nieuwe paardjesbaan gebouwd onder de naam “Pony Ride” in het Cowboydorp, net tegenover de Saloon.

Bobbejaan Schoepen is bij het brede publiek gekend als de oprichter van ‘Bobbejaanland’. Samen met zijn echtgenote Josée bouwde hij het familiepark uit tot een internationale trekpleister. Maar Schoepen was ook muzikant, auteur-componist, zanger...Op 9 juni vindt op het plein aan de Bibliotheek en het Ontmoetingscentrum van Lichtaart de 8ste Bobbejaan Memorial plaats. Dit jaar wordt de Memorial gecombineerd met een inhulding van een kunstwerk ter ere van Bobbejaan. Het programma vindt u...