BOBBEJAAN UPDATES
Musiker, Autor, Komponist, Sänger und Entertainer, Gründer und treibende Kraft hinter Bobbejaanland

Zaterdag, 30 april 2022 is mevrouw Boelhouwer overleden, haar 90ste verjaardag op 22 mei kunnen we jammer genoeg niet meer vieren.

In Bobbejaanland kon de familie Schoepen jarenlang rekenen op de familie Boelhouwer. Zij baatten Recre-plan uit, waar je iets kon eten of drinken. Op vele plekken in het park serveerden zij samen met hun kinderen en personeel lekkers aan de parkbezoekers. Naast de horeca, baatten ze ook verschillende attracties uit.

Tom, Peggy, Jack, Myriam en Bob Schoepen betuigen hun diepe medeleven aan Karen, Gemma, Mira, Judith, Sjoerd, Brecht en de hele familie Boelhouwer. Zij koesteren de schone momenten samen en wensen hen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bobbejaan Schoepen had een heel speciale band met Boom: hij is er geboren, werd de eerste ereburger van de gemeente en hij trad in 2009 voor de laatste keer op, in de Schouwburg van Boom. 

Het wekelijkse muziekmagazine Moshi op Radio 1 maakte in de lente van 2010 een reportagereeks over drie iconische liedjes van Bobbejaan Schoepen. De aanleiding was de uitgave van de cd-box The World of Bobbejaan. Journalist Elke Vandersypen...