BOBBEJAAN UPDATES
Musician, Author, Composer, Singer and Entertainer, Founder and driving force behind Bobbejaanland

Zaterdag, 30 april 2022 is mevrouw Boelhouwer overleden, haar 90ste verjaardag op 22 mei kunnen we jammer genoeg niet meer vieren.

In Bobbejaanland kon de familie Schoepen jarenlang rekenen op de familie Boelhouwer. Zij baatten Recre-plan uit, waar je iets kon eten of drinken. Op vele plekken in het park serveerden zij samen met hun kinderen en personeel lekkers aan de parkbezoekers. Naast de horeca, baatten ze ook verschillende attracties uit.

Tom, Peggy, Jack, Myriam en Bob Schoepen betuigen hun diepe medeleven aan Karen, Gemma, Mira, Judith, Sjoerd, Brecht en de hele familie Boelhouwer. Zij koesteren de schone momenten samen en wensen hen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Het wekelijkse muziekmagazine Moshi op Radio 1 maakte in de lente van 2010 een reportagereeks over drie iconische liedjes van Bobbejaan Schoepen. De aanleiding was de uitgave van de cd-box The World of Bobbejaan. Journalist Elke Vandersypen...

TV Plus zendt de Ode aan Bobbejaan uit, live vanuit Lichtaart. Bijna dag op dag twee jaar geleden heerste er een onbezorgde en uitgelaten sfeer op het Bobbejaan Schoepenplein. Honderden enthousiaste fans zongen en dansten toen mee met de liedjes...