BOBBEJAAN UPDATES

Muzikant, Auteur, Componist, Zanger en Entertainer, Stichter en bezieler van Bobbejaanland

 

Bobbejaan Schoepen verjaardag

Bobbejaan wordt 85

16-05-2010

Publicatie partituren en een live cd op komst
LICHTAART — Zondag 16 mei bereikt Bobbejaan Schoepen de respectabele leeftijd van 85 jaar. Voor die gelegenheid brengt Bobbejaan Music de partituren uit van een dertigtal songs uit 'The World of Bobbejaan', een driedelige compilatie die eind december door de familie Schoepen werd uitgebracht. De partituren bevatten zowel de hits als het meer boheemse werk uit de periode 1948 tot 2008.
Ook mogen we dit jaar nog een live cd verwachten, met het muzikale werk van de artiest uitgevoerd door Paul Michiels, Liliane Saint-Pierre, Jan De Smet, Elise Caluwaerts, Connie Neefs, Geert Chatrou, Geike Arnaert en Daan. Ook Bobbejaan zelf zullen we live aan het werk horen. Het live-album ligt in het verlengde van zijn come back plaat 'Bobbejaan', die enkele jaren geleden door pers en publiek lovend ontvangen werd.

Verjaardagswensen aan de artiest kunnen overgemaakt worden via deze pagina

Bobbejaan Schoepen is bij het brede publiek gekend als de oprichter van ‘Bobbejaanland’. Samen met zijn echtgenote Josée bouwde hij het familiepark uit tot een internationale trekpleister. Maar Schoepen was ook muzikant, auteur-componist, zanger...Op 9 juni vindt op het plein aan de Bibliotheek en het Ontmoetingscentrum van Lichtaart de 8ste Bobbejaan Memorial plaats. Dit jaar wordt de Memorial gecombineerd met een inhulding van een kunstwerk ter ere van Bobbejaan. Het programma vindt u...