BOBBEJAAN UPDATES

Muzikant, Auteur, Componist, Zanger en Entertainer, Stichter en bezieler van Bobbejaanland

Bobbejaanland verkocht aan durfkapitalist

12/05/2004

De Britse investeringsmaatschappij Candover neemt de Spaanse exploitant van pretparken Parques Reunidos over. Dat heeft Candover dinsdag bekendgemaakt. Parques Reunidos is de eigenaar van pretpark Bobbejaanland in Lichtaart.

Candover tekende een overeenkomst om Parques Reunidos over te nemen van het Amerikaanse Advent. De waarde van de transactie werd niet bekendgemaakt. Parques Reunidos exploiteert 22 parken in zes landen.

Bobbejaanland is sinds mei 2004 onderdeel van de Spaanse groep. Candover werd in ons land bekend toen het begin 2003 luierproducent Ontex uit Zele overnam. (belga/dm)

Bobbejaan Schoepen is bij het brede publiek gekend als de oprichter van ‘Bobbejaanland’. Samen met zijn echtgenote Josée bouwde hij het familiepark uit tot een internationale trekpleister. Maar Schoepen was ook muzikant, auteur-componist, zanger...Op 9 juni vindt op het plein aan de Bibliotheek en het Ontmoetingscentrum van Lichtaart de 8ste Bobbejaan Memorial plaats. Dit jaar wordt de Memorial gecombineerd met een inhulding van een kunstwerk ter ere van Bobbejaan. Het programma vindt u...