BOBBEJAAN UPDATES

Muzikant, Auteur, Componist, Zanger en Entertainer, Stichter en bezieler van Bobbejaanland

De muzikale gasten van Louis Neefs

08/08/2007

1. Jacques Raymond

Connie Neefs: "Als Louis zijn 70ste verjaardag nog had meegemaakt, zou Jacques zeker op het feest uitgenodigd worden. Zij bespeelden hetzelfde genre en stonden vaak samen op de planken in Duitsland."

2. Jean Walter

Connie Neefs: "Louis had enorm veel bewondering voor de manier waarop Jean zijn nummers interpreteerde en hoe hij speelde met de taal. Mijn broer vond ook dat Jean prachtig kon zingen."


3. Jo Leemans

Connie Neefs: "Louis gaf, net als Jo, les aan de Kleinkunstacademie in Antwerpen. Het waren collega's. Ze werden vrienden toen Jo in Nederland een eigen show kreeg en ze Louis uitnodigde om te komen zingen."


4. Toots Thielemans

Connie Neefs: "Toots kon urenlang praten over de laid back-wijze waarop Louis altijd zong. Rustig achteruit, zonder stress. Nooit gehaast. Dat trok de aandacht van Toots."


5. Bobbejaan Schoepen

Connie Neefs: "Bob reisde rond met een circus. Tijdens zijn tocht door Duitsland, tekende hij een platenovereenkomst en bezorgde hij ook Louis een contract bij platenreus Ariola. Aan hem heeft Louis een en ander te danken."© 2007 Concentra
Publicatie: Gazet van Antwerpen
Publicatiedatum: 8 augustus 2007

Bobbejaan Schoepen is bij het brede publiek gekend als de oprichter van ‘Bobbejaanland’. Samen met zijn echtgenote Josée bouwde hij het familiepark uit tot een internationale trekpleister. Maar Schoepen was ook muzikant, auteur-componist, zanger...Op 9 juni vindt op het plein aan de Bibliotheek en het Ontmoetingscentrum van Lichtaart de 8ste Bobbejaan Memorial plaats. Dit jaar wordt de Memorial gecombineerd met een inhulding van een kunstwerk ter ere van Bobbejaan. Het programma vindt u...