BOBBEJAAN UPDATES

Muzikant, Auteur, Componist, Zanger en Entertainer, Stichter en bezieler van Bobbejaanland

Fever of the fifties

08/08/2006

Plaats: CC Jan Tervaert

€10.00 - €9.00 (+3Pas) - €7.00 (abo / -26)


'Fever of the fifties' ging op zoek naar de populaire muziek uit de jaren '50. Dat was echter veel meer dan rock and roll alleen... Elvis, Jerry Lee Lewis en Nat King Cole staan dan ook zij aan zij met Frank Sinatra, Edith Piaf en zelfs Bobbejaan Schoepen. Liedjes als 'Liefde van Later' en 'La vie en rose' laten ons niet onberoerd. Maar zeker even belangrijk is de glimlach. Bobbejaan Schoepen eert de 'wipneus en kersenmond' van zijn geliefde.

Aangepaste kostuums en decor brengt het publiek onmiddellijk in de juiste stemming.

Met: Hadewig Kras (zang), Martin Jansen (piano), Luc Dekelver (sax & klarinet), Olivier Wery (drums), Luk Michiels (bas)

Bobbejaan Schoepen is bij het brede publiek gekend als de oprichter van ‘Bobbejaanland’. Samen met zijn echtgenote Josée bouwde hij het familiepark uit tot een internationale trekpleister. Maar Schoepen was ook muzikant, auteur-componist, zanger...Op 9 juni vindt op het plein aan de Bibliotheek en het Ontmoetingscentrum van Lichtaart de 8ste Bobbejaan Memorial plaats. Dit jaar wordt de Memorial gecombineerd met een inhulding van een kunstwerk ter ere van Bobbejaan. Het programma vindt u...