BOBBEJAAN UPDATES
Musicien, auteur, compositeur, chanteur et animateur, fondateur et moteur de Bobbejaanland

De 11de Bobbejaan Memorial was een groot succes! We kijken terug op een toffe dag met livemuziek van Jeff Mast en zijn band. Jeff drumde vroeger bij Bobbejaan. Er waren ook heerlijke Bobbejaan- en Joséeburgers en de bezoekers konden de cowboyboots en -hoeden van Bobbejaan bewonderen, net als de kunstcollectie van Josée. De vele showkostuums, muziekinstrumenten en archiefstukken hadden ook veel bekijks. 

View the embedded image gallery online at:
https://www.bobbejaan.be/fr/memorial-2024#sigProIddbeaa3805a


Sommige geluksvogels mochten een ritje maken in de iconische Pontiac van Bobbejaan! Ook aan de kleine Bobbejaanfans was gedacht, zij lieten zich vakkundig schminken. Van hondje tot enge zombie, niks was te gek voor onze grimeuse. Het was uiteraard ook een unieke kans om oude bekenden en vroegere collega's van Bobbejaanland terug te zien.
Geniet nog na van deze geweldige dag met deze foto’s van Paul Van Pelt!

View the embedded image gallery online at:
https://www.bobbejaan.be/fr/memorial-2024#sigProIdca7f7fd6b6


Volgend jaar vieren we 100 jaar Bobbejaan en dat laten we niet zomaar aan ons voorbijgaan! Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws!Dank aan organisator Bobbejaanland Nostalgie en aan alle vrijwilligers om van deze dag een succes te maken. Hulde ook de dappere bezoekers die het wisselvallige weer trotseerden. Het was een dag om in te kaderen!Het wekelijkse muziekmagazine Moshi op Radio 1 maakte in de lente van 2010 een reportagereeks over drie iconische liedjes van Bobbejaan Schoepen. De aanleiding was de uitgave van de cd-box The World of Bobbejaan. Journalist Elke Vandersypen...

Bobbejaan Schoepen had een heel speciale band met Boom: hij is er geboren, werd de eerste ereburger van de gemeente en hij trad in 2009 voor de laatste keer op, in de Schouwburg van Boom.