BOBBEJAAN UPDATES
Musiker, Autor, Komponist, Sänger und Entertainer, Gründer und treibende Kraft hinter Bobbejaanland

TV Plus zendt de Ode aan Bobbejaan uit, live vanuit Lichtaart. Bijna dag op dag twee jaar geleden heerste er een onbezorgde en uitgelaten sfeer op het Bobbejaan Schoepenplein. Honderden enthousiaste fans zongen en dansten toen mee met de liedjes van Bobbejaan die Guido Belcanto, Barbara Dex, Jan De Smet en vele anderen vertolkten. Herbeleef het concert op vrijdag 12 juni om 20 uur en op zondag 14 juni om 14 uur op TVPlus.


Wil je meer weten over de Bobbejaan Memorial Box?

Je krijgt een inkijk in het rijke privéarchief met foto’s en waardevolle documenten van de familie Schoepen. Elk exemplaar is individueel genummerd.

PRIJS : 49 €

HOE BESTELLEN?: 
- Vul onderstaand formulier in.
- Exclusief verzendkosten, 7€ voor België en 10,50€ voor Nederland.
- De box kan ook opgehaald worden in Herentals.
- Schrijf het totaal bedrag (aantal x 49€ + verzendkosten) over op:

Skice Development II
BE83 3631 2407 9915 -  BIC BBRUBEBB
Mededeling: "Bobbejaan Memorial box" + naam die je invult op bestelformulier hieronder.

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die Datenschutzbestimmungen und Nutzungsbedingungen von Google.
Bobbejaan Schoepen had een heel speciale band met Boom: hij is er geboren, werd de eerste ereburger van de gemeente en hij trad in 2009 voor de laatste keer op, in de Schouwburg van Boom. 

TV Plus zendt de Ode aan Bobbejaan uit, live vanuit Lichtaart. Bijna dag op dag twee jaar geleden heerste er een onbezorgde en uitgelaten sfeer op het Bobbejaan Schoepenplein. Honderden enthousiaste fans zongen en dansten toen mee met de liedjes...