BOBBEJAAN UPDATES
Musiker, Autor, Komponist, Sänger und Entertainer, Gründer und treibende Kraft hinter Bobbejaanland

Howdy! De Bobbejaan Memorial is terug! Maak je dus maar klaar voor heel wat Bobbejaan-en Bobbejaanlandnostalgie, want op deze feestelijke 10de editie mag jij niet ontbreken!

Beluister de mooiste Bobbejaanhits gebracht door een live orkest, geniet van lekkere hapjes en drankjes aan onze foodtrucks en bezoek de vernieuwde en uitgebreide exporuimte met tal van unieke items uit de collectie van de familie Schoepen.

De Bobbejaan Memorial vindt plaats op 3 juni 2023 in het privémuseum van de familie Schoepen op Dikberd 34 (Unit 9A) in Herentals. De festiviteiten starten om 14u en zijn voor iedereen vrij toegankelijk. De toegang is gratis en inschrijven is dit jaar niet nodig.

TV Plus zendt de Ode aan Bobbejaan uit, live vanuit Lichtaart. Bijna dag op dag twee jaar geleden heerste er een onbezorgde en uitgelaten sfeer op het Bobbejaan Schoepenplein. Honderden enthousiaste fans zongen en dansten toen mee met de liedjes...

Het wekelijkse muziekmagazine Moshi op Radio 1 maakte in de lente van 2010 een reportagereeks over drie iconische liedjes van Bobbejaan Schoepen. De aanleiding was de uitgave van de cd-box The World of Bobbejaan. Journalist Elke Vandersypen...