BOBBEJAAN UPDATES
Musician, Author, Composer, Singer and Entertainer, Founder and driving force behind Bobbejaanland

Howdy! De Bobbejaan Memorial is terug! Maak je dus maar klaar voor heel wat Bobbejaan-en Bobbejaanlandnostalgie, want op deze feestelijke 10de editie mag jij niet ontbreken!

Beluister de mooiste Bobbejaanhits gebracht door een live orkest, geniet van lekkere hapjes en drankjes aan onze foodtrucks en bezoek de vernieuwde en uitgebreide exporuimte met tal van unieke items uit de collectie van de familie Schoepen.

De Bobbejaan Memorial vindt plaats op 3 juni 2023 in het privémuseum van de familie Schoepen op Dikberd 34 (Unit 9A) in Herentals. De festiviteiten starten om 14u en zijn voor iedereen vrij toegankelijk. De toegang is gratis en inschrijven is dit jaar niet nodig.

Bobbejaan Schoepen had een heel speciale band met Boom: hij is er geboren, werd de eerste ereburger van de gemeente en hij trad in 2009 voor de laatste keer op, in de Schouwburg van Boom. 

Het wekelijkse muziekmagazine Moshi op Radio 1 maakte in de lente van 2010 een reportagereeks over drie iconische liedjes van Bobbejaan Schoepen. De aanleiding was de uitgave van de cd-box The World of Bobbejaan. Journalist Elke Vandersypen...